[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 981: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 981: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead
Tynsoe Projects • View topic - GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion
Page 3 of 5

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Fri Aug 19, 2011 2:37 pm
by joelw135
Where is the latest Lion build and does it start on reboot?

I fixed my problem, by removing GeekTool then removing files ~/Library/Preferences/org.tynsoe.geek* files. after doing that rebooted, then reinstalled GeekTool for Lion, now all is working fine. My only problem is the weather Icon needs to be refreshed on reboot using the refresh button of GeekTool.

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Sat Aug 27, 2011 1:02 am
by rwhite
I used GeekTool a number of years ago, and then ran into some hard times during SnowLeopard--I never did get a good install that allowed me to use it. Also, it didn't appear as if there was much going on in the way of development, so I ended up rolling a few of my own GeekTool-ish Terminal windows, but they just didn't have the power and flexibility of GeekTool.

The good news is that GeekTool is BACK! GT 3.0.1 is on the App Store as of a few days ago, it works on my machine running Lion, and it is just as awesome as it ever was!

If you're a fan of GeekTool, the good news is that getting it from the App Store is dead easy. If you haven't used GeekTool before, then there is absolutely NOTHING available via that App to help you out. "Help isn't available for GeekTool," no link to help files on the website... even the "tynsoe.org" text in the About window doesn't link to the website. It's easy to see why brand new users who have perhaps had GeekTool recommended to them by a well-meaning friend or a great review might find using the app a completely frustrating process.

I'm sure the developer is in the process of adding documentation that will ease the transition for new users, or at the very least point them towards resources like http://www.macosxtips.co.uk/geeklets/ In the meantime, thanks so much, Yann, for continuing your work on this wonderful software.

Merci bien!

Richard

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Sun Aug 28, 2011 11:52 am
by custom
Geektool and Mission Control don't seem to work together very well. Is there a fix for that already?

http://imageshack.us/photo/my-images/29/bugc.png

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Sun Aug 28, 2011 10:55 pm
by monchag
custom wrote:Geektool and Mission Control don't seem to work together very well. Is there a fix for that already?

http://imageshack.us/photo/my-images/29/bugc.png



That's a lot like what I was complaining about, but with full screen apps:

http://cl.ly/273N2d0d110Z061K3x3n

Not sure if it's still like that now, but you can imagine that it's the case with MC too. If you're wondering what I use it for then see here:

http://cl.ly/1K3i1n0G1X2s2A1y323k

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Sat Sep 03, 2011 9:37 am
by sanzo77
I cannot download the beta version for lion, did you removed from dropbox? where can i download it?
Thanks

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Sun Sep 18, 2011 11:03 pm
by 2011SkyWalker
sanzo77 wrote:I cannot download the beta version for lion, did you removed from dropbox? where can i download it?
Thanks


I also want to find the beta version.
Would you show us alternate location where it posted or repost it again?

regards,

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Sat Sep 24, 2011 1:38 am
by rmcilmoyle
Is there a lion version that can be downloaded ? The link in this discussion is broken and the App Store indicates a problem with the package.

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Thu Oct 13, 2011 5:31 pm
by imaria
I'm seconding the request for a fix for the Mission Control issue. The GeekTool overlays should become transparent when Mission Control is active, instead of blotting out the whole thing.

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Wed Nov 23, 2011 1:15 am
by 2011SkyWalker
We can find version 3.0.2 in Apple App Store. And confirm to work on 10.7 Lion.

Re: GeekTool 3 and Mac OS 10.7 Lion

PostPosted: Mon Jan 02, 2012 10:39 am
by mugget
Strange, had version 3.0 (12A) installed and had Automatically check updates selected, it said that I had the latest version. Then I went to the App Store which says version 3.0.2 is the latest, so I installed that from App Store. But now the installed version says that it's 3.0.1. Anyway, at least that fixes the problem where I couldn't select my Geeklets!