[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 981: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 981: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead
Tynsoe Projects • View topic - Select Shell

Select Shell

Select Shell

Postby breather » Fri Jan 07, 2011 5:02 pm

Hi.

I have multiple shells on top of eachother, is there anyway to select an underlying shell without moving those on top of it?

Tnx
breather
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 06, 2011 10:08 am

Re: Select Shell

Postby ybizeul » Fri Apr 08, 2011 6:34 am

Hi,

No, there is no way to easy select a geeklet in background.
I files an enhancement request.

http://geektool3.tynsoe.org/issues/303
ybizeul
Site Admin
 
Posts: 133
Joined: Fri Jan 22, 2010 4:34 pm

Re: Select Shell

Postby breather » Fri Apr 08, 2011 6:43 am

allright, thank you
breather
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 06, 2011 10:08 am


Return to GeekTool

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron